SIM 2018

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Det finns antagligen inget säkrare vårtecken än SIM-turneringen i Softboll. Detta återkommande event fungerar som en bra förberedelse och värdemätare inför årets utomhussäsong.

Traditionsenligt stod softbollklubben i Enköping för värdskapet och turneringen hölls i Idrottshuset i Enköping. Totalt deltog sex lag under helgen och utöver hemmaklubben fanns även Karlslund, Skövde, Sundsvall, Söder och Leksand på plats.

Programmet bjöd på inte mindre än 18 matcher totalt så det blev en härlig softbollfest med många fina prestationer och mycket glädje. Lagen har spelat många gånger tillsammans och spelare känner varandra väl över laggränserna vilket borgar för gemenskap och den positiva attityd som svensk softboll och baseboll står för.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2018/04/3.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2018/04/4.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2018/04/5.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Grundspelet innehöll totalt 15 matcher där vi fick uppleva både riktiga nagelbitare som avgjordes med en enstaka poäng och även andra matcher där slutresultatet kunde anas tidigare i matchen.

I slutspelet fick Sundsvall och Leksand göra upp om femteplatsen. I den duellen drog Sundsvall det längre strået och gick ut som segrare. I kampen om bronspengen ställdes Söder mot Karlslund och medaljplatsen kunde slutligen intas av Söder.

I finalen möttes hemmalaget Enköping mot Skövde. Det blev en välspelad, intensiv och spännande final och när matchen var slut skrevs slutresultatet till 4-3 till hemmalaget. Från förbundets sida gratulerar vi Enköping till segern och tackar även för ett mycket bra arrangemang under helgen. Vi gläds också åt det fantastiska engagemang som finns hos arrangör, deltagande lag och funktionärer.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2018/04/2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Start a Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *