Succé för Opening Day på O’Learys!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Torsdagen 29 mars var det äntligen dags för Opening Day – den officiella starten på högsta basebolligan i USA (MLB). Nytt för i år var att alla trettio lagen hade planerad första match på samma dag. Svenska Baseboll och Softbollförbundet passade på att bjuda in intresserade till att följa säsongens första matcher på O’Learys i Stockholm.

Eventet lockade ett 100-tal basebollintresserade personer och hela tillställningen blev mycket lyckad och uppskattad. Det är härligt att se vilket engagemang som finns för sporten även här i lilla Sverige! MLB-matcherna intog sin rättmätiga plats på majoriteten av sportpubens TV-skärmar och återfanns dessutom på den centrumplacerade jumbotronen. Förutom att det bjöds på underhållande och rafflande baseboll kunde deltagarna njuta av O’Learys goda mat och dryckesutbud och det i ett fantastiskt sällskap.

Utöver live-sänd baseboll hade deltagarna även möjlighet att svinga slagträn själva i O’Learys slagburar de har i aktivitetsdelen av sportbaren. Kombinationen att både kunna titta på professionell baseboll tillsammans med andra och att själv få slå några bollar under lättsamma former laddade för den succé som det blev.

– Alla parter är mycket nöjda över evenemanget och vi är övertygade om att vi kommer bygga vidare på det här, säger Camran Hanson som arbetar med Marknads- och Mediafrågor inom förbundet och som är den som tagit initiativ till evenemanget.

Evenemanget gav mersmak såväl inom förbundets, som bland deltagarna, men också O’Learys som organisation. Lovorden har kommit in från besökarna som uppskattade kvällen stort. Vi i förbundet ser fram emot att fortsätta resan och fortsatt samarbete med O’Learys – både i Stockholm och ute i övriga baseboll och softbollsverige!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2018/03/olearys2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

One comment

Join the Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *