Förbundskapten Mattias Grimstoft till NFCA Convention

Förutom de softbollclinics Mattias kommer att besöka kommer han att delta i möten med sponsorer samt ett möte med ASAs ordförande Craig Cress som även sitter med i styrelsen för WCBF.
Mattais kommer utöver detta att delta i en softbollmässa där han kommer att visa upp och berätta om svensk softboll, vad som sker idag och vilka planer som finns inför framtiden. Svenska Baseboll & Softbollföbundets projekt ”Softboll 2020” som Mattias ansvarar för har väckt stort intresse och Mattias kommer att pressentera även detta under sitt besök.

National Fastpitch Coaches Association (NCFA) håller varje år en stämma där coacher från hela världen träffas för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och förkovra sig under olika clinics och föreläsningar.

One comment

  1. Excellent items from you, man. I have take into account your stuff prior to and you are just too great. I actually like what you have got here, certainly like what you are saying and the way in which through which you are saying it. You make it entertaining and you still care for to stay it wise. I cant wait to learn far more from you. That is really a terrific site.

Join the Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *