Svenska basebollag i Europacupen 2018

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://dugout.se/wp-content/uploads/2017/12/logo-CEB.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Två av svensk basebolls elitserielag har genom det gångna årets fina prestationer på hemmaplan kvalificerat sig för Europacupspel. Det är SM-guldmedaljörena Sölvesborg Firehawks och SM-tvåan Sundbyberg Heat som representerar sina klubbar och indirekt också svensk baseboll under tävlingarna som spelas i Belgien i sommar.

Sölvesborg är direktkvalificerade till Federation Cup i Brasschaat, Belgien mellan 11-17 juni. Där möter de motståndarlag från hemmanationen Belgien, Österrike, Kroatien, Slovakien och Spanien.
Sundbyberg måste först kvalificera sig till slutspelet i Federations Cup genom ett poolspel där också Polen, Storbritannien, Bulgarien, Litauen, Vitryssland och Schweiz konkurrerar om platser för avancemang.

Från förbundets sida önskar vi våra svenska lag stort lycka till i Europacupen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Start a Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *